Projectes

Ubicació: Celrà
Potència: 41,6 kWp

Ajuntament de Celrà

Autoconsum industrial

Projecte situat a l’escola Aulet de Celrà, contractat per l’Ajuntament de Celrà a través de licitació pública, i consistent en una instal·lació amb una potència de 41,6 kW, distribuïda en 84 panells monocristal·lins. 

Aquesta instal·lació generarà energia per diversos punts de consum municipals propers a l’Escola on s’hi ha col·locat els panells, i suposarà un estalvi econòmic important alhora que un estalvi ecològic anual de 24 tones de CO2. Així mateix, es preveu una amortització aproximada de 6 anys, tenint la instal·lació una vida útil de més de 25 anys.

Preocupat pel medi i conscienciat amb l’ecologisme i la necessitat de comprometre’s amb la transició energètica, l’Ajuntament de Celrà demostra la seva inquietud adoptant mesures reals que fan del seu poble, un espai més a prop de la natura.

Valoració

del client

“Més enllà de la bona execució en les tasques d’instal·lació, també s’han encarregat de donar-nos tot el suport necessari per tramitar la Comunitat Energètica, fet que per culpa de les empreses propietàries de la xarxa elèctrica, sovint es converteix en un procediment feixuc. Així mateix, el tracte amb els responsables de l’execució del projecte ha sigut molt agradable”.

T’OFERIM SENSE COMPROMÍS EL TEU ESTUDI PERSONALITZAT D’INSTAL·LACIÓ DE PANELLS SOLARS

Projectes

destacats

Autoconsum per instal·lació esportiva
Ubicació: Girona
Potència: 5 kWp