Serveis

L’experiència tècnica del nostre equip i l’exigència professional que ens imposem ens permet realitzar una excel·lent execució dels serveis que oferim. Centrem la nostra activitat únicament en el sector fotovoltaic, ja que considerem que aquesta és la forma de producció d’energia més eficient en l’àmbit industrial i el particular. Igualment, som conscients que l’especialització és necessària per estar sempre al corrent de totes les innovacions tecnològiques i les novetats legislatives relacionades amb el sector.

Instal·lacions
industrials

Les nostres solucions d’autoconsum per a la indústria milloren la competitivitat del seu negoci reduint els seus costos operatius, en un moment en què la pujada del preu de la llum no deixa d’aconseguir rècords. Les amortitzacions d’aquesta mena d’instal·lacions —de 3 a 4 anys de mitjana— permeten entendre les instal·lacions fotovoltaiques com un producte financerament intel·ligent, atès que els panells tenen una vida útil de 30 anys.

Autoconsum
a mida

Entenem que els nostres clients no només volen una instal·lació personalitzada i energèticament eficient, sinó que també es preocupen pel disseny i pel seu impacte paisatgístic. Per això, a l’hora de projectar i decidir els materials i la distribució dels panells, fem nostra aquesta preocupació, obtenint així un resultat integrat paisatgísticament.

Parcs
solars

La generació d’energia a través de plantes fotovoltaiques, s’ha obert camí com una de les inversions més segures i rendibles de la present dècada. Aquest fet, sumat a l’eliminació d’emissions, a la possibilitat de generar hidrogen i a la proximitat que pot haver-hi entre la generació i el consum de l’energia, fan d’aquests projectes un dels pilars més importants i eficients per a la transició energètica.

Punts de
recàrrega

En un context de fort creixement dels mercats de vehicles elèctrics i híbrids endollables, oferim la instal·lació de punts de recàrrega tant en l’empresa com en l’habitatge. A causa dels últims desenvolupaments tècnics i a l’alta oferta de materials, instal·lar un o diversos punts de recàrrega ja és assequible per a qualsevol que utilitzi un vehicle totalment o parcialment elèctric. D’altra banda, si a més es disposa de panells solars fotovoltaics, existeix la possibilitat de tran portar l’energia generada directament al punt de recàrrega.

Marquesines

Aprofitar les zones d’aparcament per a instal·lar panells fotovoltaics sobre marquesines és una molt bona opció, atès que es dona ús a un espai improductiu alhora que els cotxes aparcats poden disposar d’ombra, i si es vol també, de punts de recàrrega perquè les bateries dels cotxes estiguin sempre al cent per cent. Fotovol, més enllà de la instal·lació de panells i punts de recàrrega, també ens encarreguem de la construcció de les marquesines.

Reciclem

Fotovol entenem la sostenibilitat com un cicle complet i tancat, per això ens ocupem dels teus panells solars usats quan arriben a l’ocàs de la seva vida útil. D’aquesta manera, tractem de minimitzar la nostra petjada en l’entorn i contribuïm a un ús més responsable dels recursos.

T’OFERIM SENSE COMPROMÍS EL TEU ESTUDI PERSONALITZAT D’INSTAL·LACIÓ DE PANELLS SOLARS

Projectes

destacats

Autoconsum per instal·lació esportiva
Ubicació: Girona
Potència: 5 kWp